Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
L’Associació d’Alumnes del Consell Municipal d’FPA convoca el IV Concurs de Fotografia

L’Associació d’Alumnes del Consell Municipal d’FPA convoca el IV Concurs de Fotografia

Un any més l’Associació d’Alumnes del Consell Municipal d’FPA convoca el concurs de fotografia, marcat enguany per la circumstància d’haver estat premiats per la loteria de nadal. Per això  va sorgir la idea del tema: La Sort, i també l’ampliació dels premis i de les dotacions. 

Les bases es poden consultar a la Fanpage: Consell epa Vinaròs, o recollir-les a l’antic col·legi Sant Sebastià. El termini de presentació de fotografies serà del 3  d’abril al 8 de maig. Els premis s’entregaran el 17 de maig, i totes les fotografies presentades s’exposaran al públic posteriorment.

Encoratgem a tothom a agafar la màquina fotogràfica o el telèfon mòbil i buscar-li una imatge a la deessa sort, que per presència o per absència sovint estira del fil de les nostres vides.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.