Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Bosko Beuk presenta nou disc a La Bohèmia

Bosko Beuk presenta nou disc a La Bohèmia

'Com una ploma' és el seu catorzè treball discogràfic

   
L'espai creatiu La Bohemia de Castelló convida demà dimecres 14 de març, a les 19.00 hores, al músic i compositor Bosko Beuk que acaba de llançar el seu últim treball discogràfic, catorzè de la seva carrera. 'Com una ploma' inclou 14 temes compostos (música, lletra i arranjaments) per l'artista amb col·laboracions com la de Marcelo Díaz per la lletra del tema "Quan no estàs" i del reconegudíssim guitarrista americà David Spann. A La Bohèmia Bosko Beuk comptarà a més amb l'estreta col·laboració del cantant Anthony Viana amb el qual interpreta a duo la cançó "Gaudint la vida és millor". La curiositat d'aquest disc és que la imatge de portada i contraportada s'ha pres a Cabanes, molt a prop d'on resideix Bosko Beuk des de fa alguns anys, perquè, com ell mateix diu, aquesta terra "li inspira".

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.