Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Fantàstic Concert del Ninot de la Coral Polifònica Benicarlanda

Enguany s'ha volgut realitzar un recorregut musical per diferents dècades del segle XX

alícia coscollano i masip

La Coral Polifònica Benicarlanda ha ofert aquest mati a l'auditori Pedro Mercader el Concert del Ninot, que ha arribat puntual com en edicions anteriors de les Falles. Enguany s'ha volgut realitzar un recorregut musical per diferents dècades del segle XX, com ara els anys 60, amb les veus dels integrants de la Coral Bovalar; de els 70 a càrrec de les veus de la Coral Petiquillo; els anys 80, amb la Coral Juvenil Kylix i finalment la Coral Polifònica Benicarlanda oferint versions particulars de cançons dels anys 90. Cal destacar que la indumentària tematitzada de l'època corresponent ha estat un element molt acurat, a més de les coreografies. 

Amb un total de més de cent cinquanta cantaires dalt l’escenari, el concert ha tingut moments molt emotius i moments molt divertits. Les veus dels components de les diferents seccions e la gran família de la Coral. Les peces escollides han estat des de La chica ye-yé, Un rayo de sol, Cuéntame, A quién le importa, o Si tú no estás aquí, fins a la cançó Zombie, reptes difícils que s'han assolit en l'entusiasme que ofereixen les diferents corals i la passió i dedicació que fiquen en el treballs i projectes.

El concert ha estat recolçat per la participació de César Jiménez, Ricard Marzá, Juanvi Lladosa i Leroy Ariza. Les corals han estat dirigides per Marta Foix, Raquel Maura, Clara Ferrer i David Rubiera.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.