Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Peníscola inaugura l'exposició de les obres de la XII Concurs de Fotografia Dones

Des d'avui i fins al 22 de març, a l'Edifici Sociocultural, s'exposaran els treballs presentats al XII Concurs de Fotografia Dones, organitzat per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, la inauguració ha tingut lloc en el dia d'avui

 

Vint-i-sis instantànies dedicades a la temàtica de la dona i el voluntariat es poden veure en aquesta mostra que estarà oberta al públic, a l'Edifici Sociocultural, els dimecres, de 10.00ha 14.00hi de 16.00ha 20.00h, i els dijous i divendres, de 16.00 ha 20.00 h.

La regidora de l'àrea, María Jesús Albiol, ha destacat la qualitat de les fotografies premiades, d'entre les quals destaca la guanyadora del primer premi, de Miquel Planells, veí de Banyoles (Girona); una instantània que retrata una jove ajudant a dinar a una dona gran després d'una finestra, mentre cau la pluja; una metàfora preciosa.
La segona classificada ha resultat la imatge titulada Voluntària, de Vicente Guill, del municipi de Castalla (Alacant), en la qual es pot veure un conjunt de mans en primer pla i en blanc i negre entre les que es troben les petites manetes d'un nadó.

La imatge que ha aconseguit el tercer premi és Viure divertint-se, de Carmen Martínez, de Barcelona, ​​en la qual es retrata un conjunt de nens i nenes jugant en un llogaret africana al costat d'una voluntària.
L'alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol, així com a l'àrea de Serveis Socials-SEAFI per la convocatòria i consolidació d'aquest concurs i mostra fotogràfica durant la inauguració de la qual ha reconegut "la tasca que tot el departament porta a terme per a la igualtat efectiva, així com l'activació de programes socials que faciliten i promouen la conciliació familiar i laboral ".
Dues exposicions més es poden visitar durant aquest període. En el mateix espai, l'Edifici Sociocultural, l'exposició Bolívia, les Dones Sàvies, organitzada per la Fundació Isonomia, ia l'IES Alfred Ayza, l'exposició Accions Solidàries compartides.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.