Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
L’obra teatral ‘Mirades’ es representa el pròxim diumenge a Vilafamés

L’obra teatral ‘Mirades’ es representa el pròxim diumenge a Vilafamés

L’Ajuntament ha programat dues sessions, una a les 12 del migdia i un altra a les 6 de la vesprada, les quals han despertat molta expectació entre el veïnat de Vilafamés degut a que el text original de Miralles es basa en personatges vilafamesins reals del segle XX

 

L’obra teatral ‘Mirades’, basada en un text del vilalafamesí, Josep-Joan Miralles es representarà aquest diumenge dia 18 a la sala Quatre Cantons de Vilafamés, després d'haver estat en cartell durant diverses setmanes a la ciutat de València. Adaptada i interpretada per Beatriz Fariza, dirigida per Mari Cruz Rodríguez i produïda pel Teatro Círculo, 'Mirades' es localitza en el món rural, entre la innocència i la maldat, una línia subtil, en la qual, qualsevol fet pot trencar l'harmonia entre la ingenuïtat d'un home ancorat en la infantesa, sa mare i la malícia del poderós,

L’Ajuntament ha programat dues sessions, una a les 12 del migdia i un altra a les 6 de la vesprada, les quals han despertat molta expectació entre el veïnat de Vilafamés degut a que el text original de Miralles es basa en personatges vilafamesins reals del segle XX.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.