Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

L'EASD obre un espai de reflexió sobre el disseny

La divuitena edició de les Jornades de Disseny de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló (EASD) ha finalitzat amb un notable èxit d'assistència i participació

 

 Han estat tres dies de debat obert al voltant del disseny, de jornades intenses i inspiradores, reflex sens dubte del nivell creatiu i el gran compromís d'una escola en construcció, en constant transformació i que no para de renovar-se.

L'arquitecte Borja García, de MADE, va ser l'encarregat de tancar l'última jornada, la conclusió va estar marcada per l'emotiu retrobament dels exalumnes Silvia Casanova i Javier Juárez, de Juárez Casanova Estudi, amb professors i amb els espais en què es van conèixer i van formar com a dissenyadors. Un fermall d'or per a unes jornades que han posat en valor el bon fer dels dissenyadors de la nostra província. També van estar l'empresa de ceràmica Bussoga, el fotògraf castellonenc Pascual Mercé, l'estudi de Rocío Pina sobre disseny de producte i la reconeguda il·lustradora Paula Bonet.

Un cop més, l'EASD Castelló ha aconseguit dinamitzar la vida cultural de la ciutat de Castelló amb un espai de reflexió sobre el disseny que obre esperances de treball i desenvolupament personal en els joves que han triat aquests estudis com a forma de participació activa en el desenvolupament econòmic i cultural, segons expliquen fonts de l'escola.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.