Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Sara Bellés es cola a la família del First Artistic Weekend

L'exposició podrà visitar tot el mes de febrer a Benicàssim
   

La pintora i il·lustradora de Bell-lloc Sara Bellés ja sap el que és ser una artista del First Artistic Weekend. Un ambient distès i relaxat on poder xerrar sobre art i creació en aquest cas en el Coworking Dinamic Benicàssim (Passeig Marítim Bernat Artola, 36) que dirigeix ​​Raquel Sáez. Envoltada d'amics i noves cares que es van sumant a aquesta gran família, l'artista ha presentat les il·lustracions originals del poemari infantil d'Ana Rosseti 'Poemes de dia i de nit' (Editorial unària Edicions).

La presentació ha anat a càrrec un cop més de la crítica d'art Patricia Mir, que ha titllat a la jove artista d'un dels noms més prometedors dins de la il·lustració castellonenca. Malgrat la seva joventut, -Sara no ha complert encara els 30- Patricia Mir ha destacat d'ella la seva habilitat per transmetre emocions a través de les seves obres, el seu talent innat per a la composició i, especialment, la seva sensibilitat a l'hora de tractar els temes, especialment els més durs.

L'exposició que ha projectat el First Artistic Weekend, projecte liderat per Coworking Dinamic Benicàssim, Sedano Interiorisme i Educ @ s (organització sense ànim de lucre), podrà visitar-se a l'espai de Raquel Sáez durant tot el mes de febrer.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.