Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
El Museu de la Mar de Peníscola rep 90.000 visites durant el 2017

El Museu de la Mar de Peníscola rep 90.000 visites durant el 2017

Al voltant de 90.000 persones han visitat el Museu de la Mar el 2017; l'oferta del Museu, diversificada i didàctica, continua atraient a un ampli nombre de visitants entre tots els trams d'edat

 Han augmentat les peticions per recórrer el Museu mitjançant una visita guiada - tant de grups visitants, d'hotels de la ciutat com d'entitats culturals - que han sumat 300 grups, el que ha suposat un increment del 5% respecte a l'any anterior; increment que s'ha identificat també pel que fa al nombre de col·legis que han visitat aquest Aula de Mar, i que han crescut un 4%.
 
En 2017, aquest Centre Blau, Aula de Mar i Centre SICTED, ha renovat les seves certificacions i revalidat els seus guardons de qualitat un any més, "la qual cosa demostra que la millora contínua dóna bons resultats" ha explicat l'edil de Cultura, Raquel París.
 
El Museu de la Mar és una de les visites obligades a Peníscola per a tot aquell interessat en conèixer la tradició i cultura marinera i la importància de l'activitat pesquera en el municipi, la seva història i com aquesta ha influït en el desenvolupament turístic de la Ciutat. .
 
Segueix sent el públic familiar el que visita el museu en un percentatge més elevat, i de procedència fonamentalment nacional. D'altres nacionalitats destaquen les visites de turistes francesos, alemanys, i de l'Europa oriental; també un petit percentatge de turisme britànic, asiàtic i americà.
 
Aquest museu, dividit en tres seccions: la històrico-arqueològica, la de pesca i la de fauna marina; ret homenatge a la tradició marinera de Peníscola i alberga una exposició permanent dinàmica i participativa per a un públic visitant molt heterogeni que pot realitzar un recorregut lúdic i cultural alhora.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.