Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
El Teatre Lliure homenatja a Santos amb

El Teatre Lliure homenatja a Santos amb "Un Santos (sense Santos)

El geni retorna al Lliure en una recreació col·lectiva sota la direcció de Montse Colomer i Anna Llopart

alícia coscollano i masip

El pròxim dissabte 13 al voltant de 40 artistes que van treballar en els muntatges i escenografies de Carles Santos oferiran un homenatge al músic i compositor –un dels artistes més complets i immensos del segle XX i XXI- en una proposta que han volgut titular “Un Santos (sense Santos)”.

L’artista universal que va nàixer a Vinaròs l’any 1940 va morir el passat dia 4 de desembre deixant una obra monumental i extensíssima. Alguns dels que van treballar amb ell colze a colze realitzen ara un sentit tribut al músic, i, especialment, a la seua envergadura creativa, un pou sense fons ple d’un sentit excel·lent per la música, la veu com a instrument, l’estètica, la iconografia, el fetitxisme i una manera única de tractar l’escenografia generant atmosferes absolutament colpidores.  El geni retorna al Lliure en una recreació col·lectiva sota la direcció de Montse Colomer i Anna Llopart. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.