Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Vinaròs declara tres dies de dol oficial per la mort del mestre Carles Santos

Vinaròs declara tres dies de dol oficial per la mort del mestre Carles Santos

Durant tres dies les banderes onejaran a mig pal i es guardaran minuts de silenci en els actes municipals en la seua memòria. La capella ardent estarà instal·lada a la Fundació Caixa Vinaròs

L'Ajuntament de Vinaròs ha declarat tres dies de dol oficial, després de confirmar-se la mort del mestre Carles Santos, Fill Predilecte de Vinaròs i un dels seus artistes més destacats. D'aquesta manera, durant els dies 5,6 i 7 de desembre, les banderes de l'Ajuntament onejaran a mig pal i, encara que no se suspendran els actes programats, es guardarà un minut de silenci en la seua memòria previ a l'inici de cada activitat municipal.

La capella ardent estarà instal·lada a l'Auditori Carles Santos, a la tercera planta de la Fundació Caixa Vinaròs. Estarà oberta al públic demà, 5 de desembre, de 9:00 a 18:30 hores, de manera que totes aquelles persones que així ho desitgen puguen acudir a acomiadar-se d'ell i signar el llibre de condol. La corporació municipal té previst visitar-la cap a les 17:30 hores.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.