Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
El Fons Antic de la Biblioteca de Vinaròs s'enriqueix amb un lot d'obres amb valor històric

El Fons Antic de la Biblioteca de Vinaròs s'enriqueix amb un lot d'obres amb valor històric

En breu aquests llibres seran catalogats i incorporats a aquesta secció d'accés restringit de la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal ha adquirit un lot bibliogràfic format per 15 obres antigues que passaran a formar part del Fons Antic, en el dipòsit d'accés restringit localitzat al primer pis d’aquest servei municipal.


El regidor de Cultura i Patrimoni, Marc Albella, ha explicat que aquests llibres s'han comprat a un particular i que entre les obres del lot, hi ha un exemplar del segle XVIII, nou del segle XIX i cinc editats al segle XX.


"En breu totes aquestes obres seran catalogades i incorporades a la col·lecció d'obres antigues de la Biblioteca, que amb aquesta adquisició augmenta el seu valor patrimonial i ofereix als experts nou material per a investigacions històriques", ha conclòs Albella.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.