Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

L'Art&Xoc; 2018 presenta un cartell potent per a la pròxima edició

The Gramophone Allstars Big Band encapçalen un cartell que ha generat "satisfacció màxima" a l'associació The Benicarló Youth

alícia coscollano i masip

La nova edició de l'Art&Xoc 2018 de Benicarló arribarà aquest any trepitjant fort i amb una potencia imparable. La presentació del cartell musical va tenir lloc en un conegut local del port esportiu de Benicarló, El Bosc, i va estar a càrrec de l'associació The Benicarló Youth i de l'edil de Joventut, Susana Pérez.

L'acte, que es va complementar amb una festa al mateix local fins a altes hores de la matinada, va estar protagonitzat per un cartell que ha generat una enorme satisfacció en l'associació, ja que en aquesta nova edició que es desenvoluparà el proper 26 de gener a la plaça Constitució, visitaran la carpa de la plaça Constitució The Gramophone Allstars Big Band, "serà un festival de principi a final", precisaven des de l'associació sense ocultar la "satisfacció màxima" que sentien davant la presència de la banda.

L'acte va comptar també amb l'emissió d'un fantàstic vídeo del concert de la passada edició 2017, en la qual va participar gent de la talla de Bandits i The Cabrians i Franky Stein Dj. En la propera edició, "hem donat cabuda a música negra caribenya a nivell de big band. Aquest any amb un canvi en el sound sistem per donar continuïtat als concerts per donar un toc més jamaicà perquè la gent pugui escoltar altres sons ". Els encarregats de donar més color a la festa seran Gravity Sound Sistem.

Per la seua part, Pérez manifestava durant la presentació que "en aquesta tercera edició l'Art & Xoc agafa més fora encara, i cal destacar que ja era hora de poder gaudir d'un festival d'esperit jove vinculat a la Festa de la Carxofa".

Però l'Art&Xoc està obert a totes les edats. Així, la jornada començarà amb tallers infantils a partir de les 19:00 h., I també, per descomptat, amb mercat de vinils, un estand de cervesa artesana i food trucks.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.