Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

El Rotary Club de Borriana organitza un sopar de gala en honor a l'artista Pepe Forner

El Rotary Club de Borriana ha organitzat per demà divendres 1 de desembre un sopar de gala al Club Nàutic Borriana amb la finalitat de recaptar fons per al colossal treball pictòric que està realitzant l'artista local Pep Forner a l'ermita de Santa Bàrbara

 Amb aquest sopar del Rotary Club vol donar visibilitat al treball que el pintor està desenvolupant des de fa just un any al bell temple. El passat mes de setembre es presentava al públic el primer dels panells complets on es narra la vida de la santa. A hores d'ara Pepe Forner ja treballa en el segon dels conjunts murals que tindrà a l'actual família reial al complet.

Al sopar està prevista l'assistència de multitud de cares conegudes de Borriana i de la resta de la província. Ja han confirmat assistència l'alcaldessa de Borriana, María José Safont; el vicepresident de les Corts Valencianes, Alejandro Font de Mora o el president de la Caixa d'Estalvis Sant Josep de Borriana, entre d'altres. Durant la vetllada es sortejarà un quadre de l'artista per recaptar fons. La peça és una Maternitat.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.