Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Noves incorporacions a la banda de Benicarló

Noves incorporacions a la banda de Benicarló

El passat dissabte 4 de novembre l'Associació Musical "Ciutat de Benicarló" recorria els carrers de la localitat per anar a buscar als 12 nous integrants de la seua Banda

Una vesprada molt emotiva on un a un van ser rebuts als seus corresponents domicilis pel director, Pablo Anglés; el president, Vicent Arnau i la Musa, Clara Torres; a més de tots els membres de l'agrupació musical junt als pares, familiars i amics de cadascun.
Ell son (de dreta a esquerra): Andrea S. (clarinet), Dani Pau F. (percussió), Néstor L. (trompa), Albert B. (percussió), Bruno O. i Joan C. (saxo), Eloy Q. (fagot), Álex L. (saxo), Marta C. (clarinet), Cristina F. (flauta), Amanda R. (clarinet) i Maria del Mar A. (arpa i clarinet).

La jornada finalitzà amb una celebració a la seua de l'entitat.
El concert en honor a la patrona Santa Cecília, serà el proper dissabte 25 de novembre de 2017 a l'auditori del Col·legi de La Consolació a les 18h i serà una mostra d'una de les fites més importants que l'entitat s'ha marcat per a este any com és la participació en el 44é Certamen Internacional Vila d'Altea el proper 2 de desembre.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.