Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Sant Jordi, escenari de les Jornades Europees del Patrimoni

Sant Jordi ha sigut l'escenari de les Jornades Europees del Patrimoni dedicades, en aquesta edició, a l'arquitectura rural

 Així, els assistents a l'activitat han pogut visitar les construccions en pedra en sec del municipi, entre les quals destaca el magnífic llegat dels germans Barberà, creadors de diverses edificacions de cuidada execució.
L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, que ha participat en l'esdeveniment, ha posat en relleu "el ric patrimoni en pedra en sec que tenim en la població i el perfecte estat de conservació", alhora que ha ressaltat el caràcter cultural i pedagògic de la iniciativa "que dóna a conèixer la història del nostre poble a través del seu patrimoni i, alhora, sensibilitza a tots para la seua protecció i cura".
Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren cada any en els 50 països signataris del Conveni Cultural Europeu.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.