Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

L’actuació d’Smoking Souls encén la flama de l’agenda del Nou d’Octubre a Benicarló

El grup va enregistrar el seu primer treball l'any 2003, però va néixer a Pego l'any 2010

Fan front, com tants altres joves, a la incertesa del futur amb la música i una posició de combat i resistència crítica davant el món que els envolta

alícia coscollano i masip

Smoking Souls va portar fins l'escenari benicarlando stuat a la plaça parroquial la seua música contundent amb lletres  amb sentit -no és tant fàcil si mirem el panorama musical general-, i una música de fusió de pop-rock d'influències anglosaxones passades pel sedàs de la música en català de les últimes dècades. El concert d’anit quedava integrat dins de l'agenda dels actes del Nou d'Octubre

El grup va enregistrar el seu primer treball l'any 2003, però va néixer a Pego l'any 2010. Li fan front, com tants altres joves, a la incertesa del futur amb la música i una posició de combat i resistència crítica davant el món que els envolta. Són un producte del seu entorn més pròxim, la Marina Alta, però de sentiment comú a qualsevol jove, ja no del País Valencià, sinó d'aquest món globalitzat, això sí, amb una mirada concreta al seu territori.

El públic que va assistir al concert d'anit a Benicarló era transgeneracional. amb profusió de joves, però, i de seguidors del grup. que van corejar els temes més coneguts des de la plaça Sant Bertomeu. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.