Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Comença a Vinaròs el nou curs de la Universitat per a Majors de la Seu Nord de l'UJI

En aquesta edició s'han inscrit 131 alumnes i alumnes majors de 55 anys

Un total de 131 alumnes i alumnes, majors de 55 anys i amb moltes ganes d'aprendre, han assistit avui a la Biblioteca Municipal de Vinaròs a la presentació del curs 2017-18 de la Universitat per a Majors de la Seu Nord de la Universitat Jaume I (UJI).

Cada dimecres, d'octubre a juny, els inscrits d'aquesta edició cursaran diverses assignatures com Gestió Emocional, Filosofia de la Ciència, Història de les doctrines polítiques, Historia de l'art a l'Alta i Baixa Edat Mitjana i Aprenents de la Societat Digital.

A més, podran realitzar diversos tallers pràctics sobre salut i noves tecnologies de la informació, així com de literatura i cinema. Per dur a terme aquest programa, l'UJI compta amb la col·laboració del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes.

Per aquest motiu l'alcalde Enric Pla, acompanyat pel regidor de Recursos Humans, David Adell, han estat presents en aquest acte inaugural i han desitjat a tots els presents que el curs els sigue productiu, recordant que el municipi aposta fort per l'UJI i per la formació a qualsevol edat.

"Us felicito per mantenir la curiositat i les ganes d'aprendre al llarg de tota la vida i espere que tots i totes gaudiu i tingueu un bon curs", ha conclòs Pla.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.