Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Alcalà-Alcossebre acull el proper dia 16 el II Concurs Provincial de Pintura Ràpida a l'Aire Lliure

Alcalà-Alcossebre acull el proper dia 16 el II Concurs Provincial de Pintura Ràpida a l'Aire Lliure

Els participants, que poden inscriure fins al dia 14, de plasmar qualsevol espai urbà, monuments o racó del municipi. El primer premi està dotat amb 500 euros

Alcalà-Alcossebre acollirà el proper dissabte 16 de setembre la 2na edició del Concurs de Pintura Ràpida a l'aire lliure "Emmarca l’encant dels nostres pobles". Es tracta d'una iniciativa de la Diputació Provincial a la qual se suma l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre amb la finalitat de dinamitzar culturalment i mostrar propostes artístiques i interès. Els concursants comptaran amb sis hores, de 8.30 a 14.30 hores, per a realitzar quadres al natural amb el tema "Alcalà de Xivert" plasmant qualsevol espai urbà o monument del municipi (castell, carrers, places, racons, etc.) L'obra guanyadora, que obtindrà un premi de 500 euros, s'exposarà a la localitat. La inscripció és gratuïta i pot realitzar del 4 al 14 de setembre a la web www.emmarcapoble.es o per WhatsApp al telèfon 656.34.27.52 o al correu electrònic gestiocultural@iconaestudi.com

 Les bases, que es poden consultar a l'apartat Agenda del web municipal http://www.alcaladexivert.es/ca/vecinos-visitantes/evento/concurs-pintura-rapida recullen que només podrà presentar una obra a concurs per artista participant. La tècnica pictòrica serà lliure i amb un format que no ha de ser inferior a 61x50 cm.

La regidora de Cultura, Maria Agut, ha explicat que "ens sembla una idea molt bona perquè suposarà que els concursants troben inspiració en els monuments i racons del nostre municipi, a més de ser una activitat que podrà presenciar en directe els nostres veïns".

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.