Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Vinaròs torna a repartir agendes escolars gratuïtes i en valencià a primària

Enguany s’ha afegit la nova bandera oficial aprovada, per a que els alumnes la coneguen i la identifiquen

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria d'Educació i de l'Agència de Promoció del Valencià de la Regidoria de Cultura, ha tornat a editar l'agenda per al curs escolar 2017-2018. Per segon any consecutiu, tot l'alumnat de primària de les escoles públiques de Vinaròs, 1.540 xiquets i xiquetes, tindran la seua agenda, obsequi de l'Ajuntament, igual per a tots però amb la personalització de la seua escola.

En l'agenda, ha explicat la regidora d’Educació, Begoña López, “hi ha informació sobre els departaments municipals que més directament promouen iniciatives adreçades a l'alumnat escolaritzat, el calendari escolar amb dates d'inici i final de curs, vacances i festius escolars i dies que, encara que no sempre siguen festius, convé recordar”.
A més a més, enguany, ha afegit el regidor de Cultura, Marc Albella, des de l'Ajuntament s’ha volgut recordar que Vinaròs ja té una bandera oficial aprovada i reconeguda “que esperem que tots identifiquem en veure-la onejant en celebracions de festes i actes oficials”.
“Desitgem que l'agenda complisca amb eficàcia la seua funció d'enllaç entre l'escola i les famílies perquè no se'ns oblide res i que siga una eina més al servei de l'educació dels vostres fills i filles”, ha conclòs Albella, que ha recordat que aquestes agendes són sostenibles amb el medi ambient.
De fet, les cobertes protectores d'aquestes agendes són biodegradables i les fulles i la cartolina procedeixen d'explotacions forestals sostenibles. S'ha buscat un format el més eficient possible per aprofitar el paper i s'han imprès en indústries gràfiques de la comarca en les que utilitzen tintes basades en olis d'origen vegetal. Finalment, han estat muntades manualment per personal d'un Centre Especial d'Ocupació.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.