Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb diverses novetats

La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb diverses novetats

El pròxim dilluns 18 de setembre comença el període de matriculació per a la Universitat Popular (UP)

A l'oferta habitual dels últims cursos se suma la recuperació del curs de Bonsai i l'ampliació del nombre de grups de Fotografia, a més d'oferir els cursos de Francés i d'Anglés únicament en la modalitat de conversa

La Universitat Popular (UP) està a punt d'obrir les portes a un nou curs en què s'ampliarà el nombre de grups de Fotografia per tal de satisfer la demanda, a més de la recuperar el curs de Bonsai. La resta, mantindrà bàsicament la mateixa oferta que en els cursos anteriors: Dibuix i Pintura, Còmic i Il·lustració, Modelatge i Decoració Ceràmica, Tall i Confecció, Hort Ecològic, Creació Literària, Història del País Valencià, Expressió Corporal, Entrenament de la Memòria, Telefonia Mòbil i Fotografia. Respecte als cursos de Francés i d'Anglés, este curs únicament s'oferiran en la modalitat de conversa (nivell B1).

Del 18 al 29 de setembre es podran formalitzar les matrícules a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, amb un ordre de matriculació que s'ha establert en funció dels cursos i la procedència dels alumnes.

Una altra de les novetats és l'ampliació dels col·lectius que tenen dret a l'aplicació de la tarifa bonificada. A banda dels descomptes per a les persones majors de 60 anys i per als menors de 30 anys, s'afegeixen els membres família nombrosa, les persones amb discapacitat igual o major al 33% i els aturats. Per tal de gaudir d'aquesta bonificació, cal acreditar qualsevol d'aquestes circumstàncies.

 

Consulteu aquí els cursos, els horaris i els dies de matrícula

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.