Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

MñM: un trajecte pel millor rock&roll; al Bamboo

alícia coscollano i masip

Amb el fil conductor de rock&roll i el pop de les últimes dècades, el grup MñM oferia un concert la nit de dissabte 9 al Bamboo. Amb un ple al límit del local, amb les portes obertes, la banda mostrava un repertori que passava per llegendes com Bob Dylan, però també bebia de les fonts del cromatisme creatiu de grups com Talking Heads, que van marcar amb un estil únic tota una època encapçalats pel cantant David Byrne.

Els components, Mukti, Ñoño i Miralles, van acollir "cameos" de músics coneguts de la localitat, com César Jimenez, baterista, o Paco Domingo, guitarra clàssica. Ambdós van participar de manera activa, César amb la seua energia batarista, i Paco amb la delicadesa musical en l'acompanyament d'un tendre Yesterday cantant per Mukti. La nit va proseguir amb temes i versions que van aconseguir traslladar una gran calidesa entre el públic.

 ">

advertència: video amb so ambient

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.