Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Alcanar reprèn el cicle de conferències

Alcanar reprèn el cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència"

L'autora de 'No siguis l'agenda dels teus fills', Noelia López-Cheda, imparteix una xerrada a Alcanar

Després de les vacances estivals torna el cicle "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb el seu afany intacte per aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els seus fills. El pròxim 16 de setembre serà el torn de l'enginyera i coach, Noelia López-Cheda, autora del llibre No siguis l'agenda dels teus fills, que oferirà una interessant ponència, a les 17 h, al Casal Trinitari Bel.

En aquesta conferència abordarà diferents qüestions com les raons per les quals els pares controlen l'autonomia dels seus fills. Quines són les motivacions que els impulsen a fer-ho? Quin és l'objectiu real d'aquesta gestió? Quines són i seran les conseqüències per als seus fills? L’autora respondrà a aquestes preguntes i també a altres aspectes com la gestió de l'agenda dels fills i la sobrecàrrega que això suposa.

Un cartell de luxe

El 12 d’octubre, Rosa Jové, famosa psicòloga i autora de diversos llibres com Dormir sense llàgrimes i La criança feliç, impartirà la ponència "Ni rebequeries ni conflictes”. El cicle finalitzarà el cap de setmana del 4 de novembre amb un col·loqui del conegut il·lustrador, Joan Turu, sobre creativitat i educació. L’artista també pintarà un mural al Verger de la Mestra Gual d’Alcanar.

Els darrers mesos ja han participat en aquestes jornades reconegudes personalitats com, Alberto Soler o Carlos González. Després de l’èxit de participació i assistència que estan tenint les diferents sessions, l'objectiu del consistori és donar continuïtat a aquest cicle i celebrar noves edicions, “ja que la criança passa per diferents etapes, i per tant, cal abordar tots els aspectes de la mateixa”, explica Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania.

L'Ajuntament ofereix servei de guarderia per als més menuts durant les conferències. El consistori també ha fixat un preu públic d’entrada de 3 euros per persona adulta.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.