Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Ulldecona aposta per deu espectacles familiars en la 14ª temporada

Ulldecona aposta per deu espectacles familiars en la 14ª temporada

La Xarxa Ulldecona inclou una funció de més i s´allargarà fins al mes de maig del 2018.

 Dolce Vita amb el Mag Lari, Renard o el Llibre de les bèsties – coproducció del Teatre Lliure i Teatre Obligatori – Alícia al país de les meravelles de Viu el Teatre, Els Músics de Bremen, in concert de Pot de Teatre o Ya no me ves del jove mag Dakris són alguns dels espectacles destacats de la temporada.

 El teatre Orfeó Montsià d´Ulldecona obre temporada el proper dissabte 16 de setembre  amb el darrer espectacle de sala del Mag Lari. Com cada any a l´inici del curs escolar la programació familiar dels Dissabtes de Teatre a Ulldecona està carregada de novetats teatrals que pretenen acostar la cultura i les arts escèniques a tot el territori de l´Ebre, del Sénia i dels Ports amb espectacles de qualitat, amb valors humans previament sel.lecionats per tal que la pedagogia de La Xarxa, anar al teatre en família, s´imposiga cada dia més al nostre territori. 

La màgia com mai arriba amb El Mag Lari i Dakris

El nou xou de sala del Mag Lari “ Dolce Vita “ és un pas més endavant dins la carrera del mag català més mediàtic. Un homenatge a la película de Fellini de l´any 1960 garantit amb música italiana, llums i vestuari ple de nous i espectaculars números de màgia i una gran dosis d´humor que el caracteritza amb Ia seva carismàtica faceta de showman.

D´altra banda Dakris anomenat #ElChicoInvisible és Campió Nacional de Màgia, asesor creatiu dels programes de “El Mago Pop” i  “ Discovery Max”. “Ya no me ves és la primera proposta d´aquest jove mag que ha presentat el seu espectacle al País Valencià i a Barcelona amb entrades exhaurides.Un muntatge on si troben grans tones de màgia  i efectes impossibles.

 

 

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.