Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Temps d'Alcossebre celebra la seua tercera edició el proper 16 de setembre

Temps d'Alcossebre celebra la seua tercera edició el proper 16 de setembre

La Regidoria de Comerç organitza aquest recorregut per seguir aportant atractius a locals d'oci i restauració del municipi durant el mes de setembre

La Regidoria de Comerç d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la tercera edició de Temps d'Alcossebre, una proposta musical amb actuacions en directe des de les 19.30 hores fins a les 22.30 hores en diferents punts del nucli urbà que tindrà lloc el 16 de setembre. El recorregut té com a objectiu perllongar les activitats i oferta cultural de la localitat durant el mes de setembre, aprofitant la bona ocupació turística que encara es registra durant aquestes dates.

Tindran lloc cinc actuacions musicals que començaran a les 19.30h a la plaça Vistalegre, amb La Glups Band, especialitzada en música per a xiquets. A les 20.30h, actuarà Femme Fraktal a la plaça Constitució. A les 21.30h, Kuerda Pa Rato al carrer Sant Josep (al costat del Centre Mèdic) i finalitzaran amb The Veterans Grup Rock al port esportiu.

La regidora de Comerç, Alejandra Roca, explicava que "en les anteriors edicions, Temps d'Alcossebre va repercutir molt positivament en els locals comercials i de restauració ja que, durant una tarda-nit, s'aporta un atractiu extra per a les persones que ens visiten i resideixen a Alcossebre".

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.