Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Morella manté la gran oferta cultural de l’estiu amb les sales d’exposicions plenes

Morella manté la gran oferta cultural de l’estiu amb les sales d’exposicions plenes

L’exposició de pintura de Carloandrés emplena les Sales Gòtiques fins al 10 de setembre

El convent de Sant Francesc alberga l’exposició sobre Els Peirons de la zona i el seu significat

El 22 de setembre s’inaugura l’exposició sobre els 100 anys de les pintures rupestres de Morella la Vella a les Sales Gòtiques

Morella continua amb la seua oferta cultural durant el mes de setembre i les sales d’exposicions de la ciutat segueixen plenes d’obres de diferents estils i temàtiques. D’aquesta manera, l’exposició de pintura Carloandres. Retorn a Morella. Obres de 1963 a 1979 romandrà a les Sales Gòtiques de l’ajuntament fins al 10 de setembre. L’exposició de fotografies en alta resolució de la Basílica Arxiprestal de Morella, Memòries oblidades, segueix instal·lada a la Llotja i el Convent de Sant Francesc alberga l’exposició Els Peirons amb diferents mostres d’aquestos monuments. Aquestes exposicions se sumen a l’oferta cultural de Morella amb els museus, el castell, la Basílica Arxiprestal i les muralles que componen el patrimoni de la ciutat.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “les exposicions d’aquest estiu a Morella han tingut molt bona acollida i segueixen durant algunes setmanes del mes de setembre. L’edil apuntava que “l’exposició de Carloandrés ha tingut repercussió en els mitjans de comunicació de més pròxims a Morella, com en Eivissa, ciutat d’on és l’autor de les pintures”. Rocío ha volgut “agrair a tots els autors que han pensat en Morella per a exposar la seua obra” i ha recordat que “les sales d’exposicions estan obertes per albergar diferents activitats culturals com presentacions o exposicions”. D’aquesta manera, la campanya Vols exposar a Morella? Ha funcionat molt bé durant aquest any i s’espera una resposta superior durant l’any del 54 Sexenni.

A més, l’activitat cultural no para a Morella i el 22 de setembre s’inaugura una nova exposició a les Sales Gòtiques sobre els 100 anys del descobriment de les pintures rupestres de Morella la Vella. L’exposició 100 anys. Del descobriment de l’art rupestre de la Valltorta a la creació del Parc Cultural de Valltorta-Gasulla-Morella la Vella ha voltat els diferents pobles que tenen pintures rupestres a la província de Castelló i finalitza la seua activitat a la capital dels Ports. Així aquesta es podrà veure a la ciutat fins al 22 d’octubre.

 

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.