Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

L'Orquestra de cambra Filarmonía de Colònia de nou a Vinaròs

Després de successives i reeixides gires a Escandinàvia, Alemanya, Regne Unit, Irlanda, França i Espanya, sense oblidar el seu pas per Austràlia en els mesos de Gener i Febrer, la "Kammerphilharmonie Köln " (nom original en alemany de l'orquestra), té el plaure de presentar el seu programa a Vinaròs, incloent aquesta ciutat en el seu tradicional gira de Tardor sota el lema: “Klassik überall” (La Música Clàssica a tot arreu) i haciendoles gaudir de la música amb obres de compositors com Vivaldi, Mozart, Tschaikowsky ...

Quan i on:

Vinaròs: el Diumenge 8 d'Octubre a les 19:00 en el Auditori Municipal V. Ayguals d'Izco

 

Música clàssica per tot arreu

Aquest és el lema de l'Orquestra Filarmonía de Colònia. No importa el lloc; bé sigui a l'església d'un petit llogaret, a cel obert, en la monumental Catedral de Colònia o l'Òpera de Sydney, la seva il·lusió i dedicació a l'hora de tocar és la mateixa.
El seu objectiu és simple: acostar i aficionar a la Música Clàssica cada vegada a més persones, sense importar la seva edat o la seva procedència. La reputació i popularitat d'aquesta agrupació està avalada pels més de 300 concerts anuals realitzats al voltant del món, on el públic pot en cadascun d'ells, gaudir del seu excepcional talent.


L'Orquestra de cambra Filarmonía de Colònia, fa honor amb el seu nom a la ciutat on es va fundar. Ciutat reconeguda a nivell internacional per la seva alta qualitat musical, procedent en gran part de la seva renombrada Universitat, on professionals del més alt nivell imparteixen les seves classes a joves músics promesa. Són ells, els que recolzats per un grup d'excel·lents músics, porten el lema de l'Orquestra al voltant del món.


Des de novembre de 2009, l'Orquestra Filarmonía de Colònia, compte al seu costat amb el suport especial del centre de Mercedes-Benz en Colònia. Aquest patrocini, va crear un vincle creatiu entre l'Orquestra i la signatura mundialment coneguda. La sucursal de Colònia va posar a la disposició de l'agrupació un confortable Bus que utilitzen constantment en els seus gires. En agraïment, la “Kammerphilharmonie Köln” ofereix concerts en gales exclusives de la signatura, que tenen lloc a l'extraordinari edifici de Mercedes-Benz en Colònia. Aquest, es converteix en un perfecte Palau de Concerts, on la música clàssica s'escolta, aquesta vegada, fora d'aquests cotxes de somni.

L'Orquestra de cambra Filarmonía de Colònia, sempre es troba a casa allà on estigui. Els seus gires periòdiques tenen lloc a Nova Zelanda, Austràlia, Espanya, Regne Unit, Irlanda i al voltant d'altres països on naturalment es troba Alemanya. D'aquí, la importància que se li concedeix, a la selecció d'obres i solistes. A causa de la seva varietat instrumental, cadascun dels membres de l'orquestra té al seu torn l'oportunitat de ser presentat com a solista, per això la formació i talent de tots ells és excepcional.

L'encant dels seus programes es troba en la diversitat i mescla d'estils i la convivència d'obres popularment conegudes amb altres més inexploradas.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.