Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Propers actes de celebració del 20 Aniversari de l'Estel del Collet

Propers actes de celebració del 20 Aniversari de l'Estel del Collet

El president de l'estel del Collet, José Luis Guzmán, ha presentat alguns dels principals esdeveniments que tindran lloc en la commemoració del seu 20 aniversari

 Així, ll'Estel estrena una nova Fera, que se suma a les que ja formen part de la família de la coneguda obra amb els seus característics caps de fibra de vidre i les seues indumentàries. Es tracta de la Fera Bubònica, que ha elaborat l'artista faller Dani Ballester i que s'ha creat en record de la Pesta Bubónica que va assolar la localitat al voltant de 1650. La Fera, present en la convocatòria, posseeix un mecanisme interior que dotarà de mobilitat la peça i està realitzada en fibra de vidre, per la qual cosa el seu pes serà lleuger.

D'altra banda, i vinculats precisament a cadascuna de les Feras de l'Estel del Collet que conformen aquesta família, s'han redactat 15 contes que s'han escrits en relació a cada protagonista. tots ells estan escrits per autors amateurs, es presentaran al novembre i es convertiran en un regal per als associats a la penya. En Nadal es posaran a la venda.

Finalment, Guzmán ha anunciat que "se'ns ha concedit l'honor d'acompanyar a Les seves Majestats els Reis Mags en la seva arribada a Benicarló". La comitiva arribarà fins a les mateixes portes del consistori. En aquest sentit, Guzmán ha avançat que els socis de la benicarlanda penya que vulguin acudir a aquesta cita hauran de comunicar-ho a qualsevol membre de la junta.


Les representacions de l'Estel del Collet aquest any es desenvoluparan els dies 16 i 17 de desembre a les 19 hores.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.