Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

El fabulós risc ‘vintage’ del Circ Pitanga captiva el públic de La Mar de Circ

‘Circus’ esdevenia un aparador humà amb moltes piruetes –en tots els sentis-, i una plasticitat màgica que ens robava el cor per la seua delicadesa i harmoniosa composició, la major part aèria

alícia coscollano

La plaça Mestres del Temple es convertia ahir a la tarda en l’escenari d’un circ per tal d’acollir la l’espectacle del Circ Pitanga, una companyia de dos adorables integrants d’un circ molt especial en el qual treballa l’home més fort del món, o al menys això indica un dels seus cartells.

Acrobàcies verticals arriscades i al voltant el gir continuo i sense pauses de diferents arguments i històries embolcallades en una selecció musical igalment deliciosa.El petit però gran circ amb el pes de la dinàmica trama descansant en la relació entre els dos membres que composen la companyia. ‘Circus’ esdevenia un aparador humà amb moltes piruetes –en tots els sentis-, i una plasticitat màgica que ens robava el cor per la seua delicadesa i harmoniosa composició, la major part aèria.

Molt de humor i molta ironia que van captivar el multitudinari públic trasngeneracional matisat per veïns, visitants i turistes que van aplaudir una de les propostes cosmopolites que ha portat la Mar de Circ fins a Benicarló.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.