Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Més de 100 participants en el concurs de dibuix i fotografia infantil de la Setmana Cultural de Vilafamés

Més de 100 xiquets i xiquetes d'Infantil i Primaria han participat en el concurs de fotografia i dibuix que s'emmarca dins de la Setmana Cultural de Vilafamés, i que un any més ha organitzat l'Ajuntament, en col·laboració amb l'AMPA del CEIP Sant Miquel, i que patrocina l'empresa Cicogrés. En concret han sigut 110 els participants en l'apartat de dibuix i 30 d'ells també s'han atrevit a agafar la càmera fotogràfica i captar una imatge de la localitat.

 

Enguany, la temàtica escollida per al concurs de fotografia ha sigut la pedra de rodé, circumstància que ha fet que molts dels participants hagen buscat diferents llocs emblemàtics del municipi amb aquest tipus de pedra per a plasmar-los com són l'esglesia, la murà, la roca, o d'altres com façanes o escales. Mentrestant, la prova de dibuix tenia la temàtica lliure.

 

Tot el material que s'ha creat s'ha exposat al local de la Joventut, on el jurat, integrat per professionals del món de l'art i de la fotografia de Vilafamés, ha pogut visionar les obres i atorgar els premis, els quals s'entregaran el dimarts per la nit, durant la celebració del concurs de disfresses. En total són 12 premis per al concurs de dibuix, un per a cada categoria, que va des de els 0 a 12 anys, i 4 per a fotografia, un per a Infantil, i la resta per a cadascún dels 3 cicles de Primaria. El premi consisteix en un taulell en el que s'ha imprés l'obra, dibuix o fotografia, de cadascún dels guanyadors, un obsequi de Cicogres.

 

 

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.