Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Rafa Ruiz, guanyador del concurs de fotografia de Morella

Rafa Ruiz, guanyador del concurs de fotografia de Morella

Més de 40 fotografies de la ciutat s’han presentat a la segona edició del concurs d’imatges sobre Morella

Eduardo Manero ha sigut el segon classificat i Alba Tejera ha obtingut el tercer premi

Les festes d’agost continuen a Morella amb activitats per als més menuts amb l’actuació d’Abra Cadabra

El concurs de fotografia sobre Morella ja te guanyador. Rafa Ruiz ha obtingut el premi a la millor imatge sobre la ciutat amb una foto nocturna de Morella amb la Via Làctea sota el títol Milk Way. D’aquesta manera, el concurs ha finalitzat amb Eduardo Manero com a segon classificat i Alba Tejera en la tercera posició. El certamen ha comptat amb més de 40 imatges que mostren diferents perspectives de Morella amb els principals monuments com a protagonistes del mateix.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la imatge guanyadora ens ha impactat per mostrar una imatge nocturna de Morella acompanyada d’un cel esplèndid”. A més, l’edil ha comentat que “el concurs de fotografia serveix per a tindre un arxiu d’imatges de Morella amb qualitat que es poden utilitzar per a promocionar la ciutat en diferents publicacions, així com a les xarxes socials o a la web. Finalment, Jorge ha aprofitat per “agrair als participants la seua participació en aquest concurs del que s’ha realitzat per segona vegada i segur que compta amb una tercera l’any que ve”.

Festes d’agost de Morella
La ciutat segueix vivint amb intensitat els dies de les festes d’agost en honor a Sant Roc. Així, aquest matí ha comptat amb la actuació d’Abra Cadabra a la Plaça Colom on els més menuts han pogut gaudir de la màgia. D’aquesta manera, les festes de Morella són característiques per tindre activitats per a tots els públics i emplenar els principals carrers de Morella d’ambient i festa en la setmana de més participació a la ciutat.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.