Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
La Associació Musical

La Associació Musical "Ciutat de Benicarló" prepara la Serenata de Sant Bertomeu

En breu començaran les Festes Patronals i la nostra entitat formarà part activa participant de les desfilades, processons però de manera especial en la tradicional Serenata a Sant Bertomeu, l'acte més antic dins de tota la programació, que tindrà lloc el proper 23 d'agost a les 21h a la plaça de Sant Bertomeu.

En aquesta actuació tindrem com a director convidat a José Ignacio Blesa, director i compositor de banda, el qual dirgiràla que serà la pre-estrena de l'obra "The composer of storms" (El compositor de tormentas) creada per ell mateix i basada en un llibre de l'escriptor Andrés Pascual que porta el mateix títol. La nostra banda ha estat seleccionada per a participar del 44 Certamen Internacional de Bandes de Música "Vila d'Altea" i el mestre José Ignacio, ha estat l'encarregat de composar aquesta obra inèdita i exclusiva per a nosaltres en aquest concurs de reconegut prestigi.

 

Moltes gràcies i bones festes!

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.