Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Juan Antonio Álvarez guanya el I Concurs de Pintura Ràpida Lorenzo Ramírez Portolés

Coincidint amb la celebració de la Mostra d’Oficis de Sant Jordi l'Ajuntament va convocar ahir l'I Concurs de Pintura Ràpida en memòria de Lorenzo Ramírez Portolés

El jurat tècnic estava compost per la crítica d'art Patricia Mir, que va exercir com a presidenta; l'artista i professora de dibuix Rosario Falcó i el gestor cultural Felipe Va usar. Un total de dotze pintors i pintores més quatre juvenils es van presentar al certamen que buscava la millor vista urbana de la localitat.

Durant tot el matí els artistes van estar treballant en el seu esbós per després gaudir d'un menjar d'agermanament en el poliesportiu municipal. Entorn de les sis de la tarda es donava a conèixer la fallada del jurat. El guanyador del primer premi, dotat amb 600 euros, va anar el pintor Juan Antonio Álvarez, assidu a aquest tipus de convocatòries, amb una peça incontestable elaborada amb els seus inconfusibles tons blaus. El jurat també va voler premiar amb un accésit la panoràmica de José Mingol. La jove María va rebre en la seva categoria un lot de material per valor de 80 euros i un trofeu. Un dels moments més emotius de la jornada va ser quan Mingol va decidir pintar un retrat del mort i recordat Lorenzo Ramírez al centre de la plaça, obra que després va lliurar a la neboda del pintor i a l'alcalde de la localitat, Iván Sánchez.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.