Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Convocat el X Concurs de fotografia Vila de Benassal

Convocat el X Concurs de fotografia Vila de Benassal

El termini de presentació de les imatges acaba el 13 d'agost
 
L'Associació Cultural Aigua Clara i el Club de Muntanya Benassal han convocat el X Concurs de fotografia Vila de Benassal. Les instantànies hauran de tenir una temàtica relacionada amb la població. El certamen es divideix en tres categories: la millor foto, la més original, i la preferida pel públic. Cadascuna d'elles està dotada amb 70 euros de premi.
 
Els participants podran enviar un màxim de 3 fotografies fins al 13 d'agost, data en què acaba el termini de presentació. Hauran de remetre's en doble format, tant impreses com en digital, a l'Oficina de Turisme o a les directives de les associacions organitzadores.
 
Les bases es poden consultar en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament i en el web www.benassal.es. Els premis es lliuraran durant la festes patronals de la localitat.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.