Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
'Póker', de Puro teatro, porta als escenaris vinarossencs l'obra musical 'NINE'

'Póker', de Puro teatro, porta als escenaris vinarossencs l'obra musical 'NINE'

Es tracta d'una obra de teatre musical, fruit del taller pedagògic de teatre 2016-2017, una versió lliure que barreja escenes del musical d'Arthur Kopit i Mauri Yeston, NINE, i de la la pel·lícula del mateix títol de 2009 del director Rob Marshall, basades en el treball cinematogràfic Otto e mezzo, de Federico Fellini

"Un director de cine, que un dia va ser famós, es troba enmig d'una crisi creativa i personal. Enmig del llançament de la seua pròxima pel·lícula per exigències de la indústria cinematogràfica i encara tan sols sense comptar amb un guió definitiu, es debatrà entre la seua falta d'inspiració i la recerca d'una explicació al seu propi jo, un jo fortament marcat per la influència que en la seua vida han tingut huit dones decisives en la seua trajectòria personal i professional: la seua figurinista i confident, la seua musa, la seua amant, la seua guia espiritual, la seua productora, una crítica de cine, la seua esposa i la seua pròpia mare.

Póker, grup de teatre no professional de Puro Teatro, despatx d'arts escèniques, presenta esta obra de teatre musical, fruit del taller pedagògic de teatre 2016-2017, una versió lliure que barreja escenes del musical d'Arthur Kopit i Mauri Yeston, NINE, i de la la pel·lícula del mateix títol de 2009 del director Rob Marshall, basades en el treball cinematogràfic Otto e mezzo, de Federico Fellini.

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.