Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Arriba el gruix d'acturacions del Sirga Festival  amb músics de renom com Alessandra Rambolà i Núria Andorrà

Arriba el gruix d'acturacions del Sirga Festival amb músics de renom com Alessandra Rambolà i Núria Andorrà

Del 14 i fins al dia 22 de juliol aquesta població de la Ribera d’Ebre acollirà 5 concerts, 2 masterclass i 1 taller de dj’s

Cal recordar que aquesta quarta edició del Sirga Festival ha servit als organitzadors per a dilatar-lo en el temps i per a ampliar-lo geogràficament. Així, el festival està realitzant concerts des del passat mes d’abril i els allargarà fins al pròxim mes de novembre, i ho fa en 12 poblacions diferents entre les quals, Nova York i París.

Pel que fa als concerts d’aquesta setmana central del festival, s’iniciaran el divendres 14 a les 20 hores a Ca Don Ventura amb Morphosis Ensemble. Un conjunt de música contemporània integrat per músics de les Terres de l'Ebre i de la resta de Catalunya. Hi actuaran Mònica Mari al cello amb música de Demian Luna. Aquest primer concert també servirà per a presentar la programació del Sirga Festival que inclou l’actuació de músics reconeguts internacionalment com la flautista Alessandra Rambolà i la percussionista Núria Andorrà. Pel que fa a la resta de concerts programats són:

- 19 de Juliol, a les 22:30, a la Plaça dels Peixos. Concert amb obres electròniques i vídeo: Angel Faraldo, Edgar Barroso, Gary Berger, Helga Arias Parra, Medin Peiron, Xavier Gelabert.

- 20 de Juliol, a les 22:30, al refugi Antiaeri. Concert de música electroacústica de Ivan Ferrer-Orozco.

- 22 de Juliol, a les 19:30  hores, a  Plaça de la Música. Concert de guitarra elèctrica i percussió. Ruben Martinez Orio i Primoz Sucik.

- 22 de Juliol, a les 23:00, a la Plaça Major. Concert de la flautista italiana Alessandra Rambolà i la percussionista Núria Andorrà, amb els alumnes del taller d'Interpretació musical i d'improvisació musical.

Quant a les classes magistrals, del 18 al 22 de juliol se’n realitzaran dos a l’Escola de Música:

- Masterclasses d'Interpretació musical i d'improvisació musical amb l'artista i flautista italiana Alessandra Rambolà i la percussionista Núria Andorrà.

- Masterclasses d'Interpretació musical i d'improvisació musical amb “The Third Guy": Primoz Sukic (guitarra elèctrica) i Ruben Martinez Orio (percussió)

Finalment, del 20 al 22 de Juliol, a la Sala Polivalent de la Unió Social de Flix, es realitzarà el  taller de Dj's amb Juan Queija, adreçat principalment a joves però també a tota persona interessada en la música electrònica i els seus  estils. S’hi aprendrà a mesclar i punxar música Dance, Techno, House i Experimental, entre altres.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.