Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

El Pedro Mercader acull el Concert de final de Curs del Conservatori Mestre Feliu

Posteriorment a la primera meitat del concert, es feia lliurament dels diplomes de final de grau professional de diferents instruments

alícia coscollano

El Concert de final de curs del Conservatori Mestre Feliu va servir per mostrar l’evolució de l’alumnat, per reforçar lligams entre alumnat i mestres i pe acomiadar  a algun dels professors que es jubila aquest any després d’una llarga trajectòria formant part de l’equip del Conservatori.

L’acte començava en música, donant veu a la secció de cordes, amb direcció de Miguel Roselló, per continuar amb el lliurament de diplomes als diferents alumnes que aquest any finalitzen els estudis de grau professional al centre comarcal de música. Els alumnes muntaven a l’escenari entre aplaudiments i felicitacions dels diferents professors.

A més, el director Rafa Àvila, remarcava el paper que desenvolupa  tot l’equip al llarg de cada curs, que de vegades no té tanta visibilitat, però que resulta imprescindible.  

En aquest sentit, es donava un càlid acomiadament a un dels professors, “un tros de pa i un bona persona”, segons el descrivien els companys i els alumnes. Es tractava de Ramon Garcés, que es jubila al setembre de la tasca desenvolupada al Conservatori. Àvila dedicava unes paraules de reconeixement al treball desenvolupat per Garcés en altres temps no tan fàcils.

Després de l’entrega de diplomes el concert va continuar amb la Banda d’Ensenyaments Elementals i la Banda d’Ensenyaments Professionals, amb direcció també de David Rubiera.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.