Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

‘Benicarló Reggae for Fredoom’: arriba el Rototom intergeneracional per a tots els públics

La segona edició del «Benicarló Reggae for Freedom» s'emmarcarà en la programació del prestigiós Rototom de Benicàssim i comptarà amb l'actuació de grups de música reggae de primera fila

El festival tindrà lloc el 22 de juliol i adoptarà un gir intergeneracional amb activitats i reclams per a totes les edats.

La regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marzá, ha presentat aquest matí la programació del festival «Benicarló Reggae for Freedom», dedicat a la música reggae i la filosofia de vida que envolta a aquest estil nascut a Jamaica en la dècada dels anys 60. Marzà ha estat acompanyada per Javier Roda, de l'estudi de fotografia creativa Javier Roda & La Pepa, que coordina les activitats de l'esdeveniment.

El festival, que es va celebrar per primera vegada l'any passat amb el suport del prestigiós i multitudinari Rototom SunSplash, forma part enguany de la programació oficial del que és un dels espais de trobada de la música reggae més importants d'Europa. Aquesta circumstància, derivada de l' èxit de públic de la primera edició, ha fet possible que el programa compte enguany amb grups de primer nivell, com Sr. Wilson, Picaretas, Microguagua i la Batucada Borumbaia Percussion. La representació del so reggae local vindrà de la mà de Farmer Vibes & Friends, Double Trouble Sound i Soundsistem Stage.

La regidora ha incidit en què «Benicarló Reggae for Freedom» «és música reggae, compromís social, vincle amb l'ecologia i les energies netes i esdeveniment intergeneracional». Marzá ha dit que l'edició d'enguany comptarà amb «un extens espai de jocs i activitats infantils, xarrades, debats, tallers de ioga i ceràmiques, mercat d'artesania i una zona de bar». Amb aquests ingredients, el festival «demostra la seua vocació clarament orientada a un públic familiar».

Per la seua banda, el coordinador de les activitats del festival, Javier Roda, ha avançat que «la línia que s'enceta enguany, amb la integració oficial del festival en el Rototom, augura que «Benicarló Reggae for Freedom» cobrarà una extraordinària importància en la programació estival de Benicarló en un futur pròxim».

La cita tindrà lloc el 22 de juliol a partir de les 17.00 hores i fins a les 4.00 hores de la matinada a la plaça de la Constitució.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.