Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
El Gòtic de Benicarló acull la mostra de treballs dels quals sorgiran els cartells de la XXVII Trobada de Gegants i Cabuts

El Gòtic de Benicarló acull la mostra de treballs dels quals sorgiran els cartells de la XXVII Trobada de Gegants i Cabuts

L'edifici Gòtic acull l'exposició dels difrents treballs realitzats per diversos xiquetes i xiquets de la nostra ciutat que van ser realitzats el dissabte 3 de juny a la plaça de Sant Bertomeu. Es tractava de plasmar la visió que els infants tenen de l'estimada família festiva atorgant als vincles sentimentals l'aspecte plàstic. Ahir a la tarda diferents membres de la Colla inauguraven la mostra. Els treballs estaran exposats i es sotmetran a la votació popular per escollir els cartells de la XXVII Trobada de Gegants i Cabuts.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.