Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Tocaticó-Tocatà, de Factoria Los Sánchez-Imaginary Landscape Factory, premiat a la Mostra de Teatre d'Alcoi

Tocaticó-Tocatà, de Factoria Los Sánchez-Imaginary Landscape Factory, premiat a la Mostra de Teatre d'Alcoi

font: Mostra de Teatre d'Alcoi

La XXVII Mostra de Teatre d’Alcoi, que va finalitzar el passat 2 de juny, ha donat a conéixer aquesta setmana els dos espectacles guardonats amb el Premi Mostra de Teatre d’Alcoi 2017, que són: Tocaticó-Tocatà, de Factoria Los Sánchez-Imaginary Landscape Factory i Cariño, de la companyia Pérez&Disla.
A les companyies guardonades se’ls farà lliurament d’un objecte ben especial: la calavera de Yorick que s’ha fet servir en aquesta edició de la fira i que és un disseny de Pep Sellés per al cartell d’enguany, però que s’ha materialitzat com a obra d’art per part del taller de creació artística Rafael Gordillo Santos – Folias de Spagna.

L’obra de Factoria Los Sánchez es va representar al Teatre Calderón en sessions escolars concertades per a criatures de 1 a 4 anys. Aquesta proposta està basada en l’univers musical de Carles Santos i un fragment de la part musical va apareixer integrada a la gala dels Premis Max que es va celebrar a València poc després de la Mostra.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.