Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Dani Tejedor parla del Petit Festival a unes hores del seu inici

El músic presentarà el seu primer treball “Cuerpo de Ciudad”, demà dissabte

 

El cartell del Petit Festival comença avui divendres amb els guanyadors d’Amb la veu petita’ i continua demà amb noms com Marc Parrot, Daniel Higiénico o Rafa Pons

alícia coscollano

A unes hores del seu inici, el músic Dani Tejedor ens parla de les diferents propostes que inclourà aquesta edició del Petit Festival que es desenvoluparà entre avui divendres i demà dissabte. Un festival que pretén potenciar l’aspecte acústic i que ha esdevingut l’únic festival en aquest format i que dona espai a cantautors en llengües minoritzades d’arreu l’estat.

Avui divendres serà el temps dels concerts inclosos en el concurs Amb la veu petita, i especialment dels que han guanyat el concurs, com ara Primael Montgauzí o Abraham Rivas, a més de Maria Faubel, Ual·la, El sobrino del diabló o Joan Rovira. Les actuacions tindran lloc en diferents indrets del casc urbà.

Dema dissabte, però, tindran lloc els concerts integrats en el cartell del Petit festival en l’escenari únic emplaçat a la plaça Mestres del Temple. Tejedor, de fet, presenta demà el seu primer treball com a cantautor, ‘Cuerpo de Ciudad’, un títol que rendeix tribut i es converteix en una oda urbana a Barcelona com  a ciutat d’acollida i centre vital personal. Aquest primer treball, conta Dani, ha estat una confluència de vivències i ha esdevingut també terapèutic, ja que ha pogut vesar la part creativa del procés en dos vesant, tant la musical com la de composició de la lletra dels diferents temes. A més, Dani estarà acompanyat per un n altre gran músic, el seu germà Leo Tejedor.

Demà el cartell conté molt d’atractiu, perquè  a més de la presentació oficial de ‘Cuerpo de ciudad’, podrem gaudir d’Arrop i tallaetes; Roger Puig; Road Ramos; Daniel Higiénico; Marc Parrot i com a cloenda del Petit festival, Rafa Pons.

I en unes hores comença...

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.