Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Benicarlandos s'impliquen en el cicle de teatre professional “Teatre politic”

Benicarlandos s'impliquen en el cicle de teatre professional “Teatre politic”

L'obra El fill que vull tindre, que planteja i debat qüestions actuals, comptarà amb la implicació en escena de 23 benicarlandos d'edats compreses entre els 10 i els 80 anys

Els “actors” que participaran en el muntatge han estat durant aquesta setmana en un taller de creació escènica conduït per la pròpia companyia, El Pont Flotant

L'obra “El fill que vulll tindre”, que arriba a l'auditori Pedro Mercader dissabte que ve 22 d'abril comptarà amb la presència de 23 benicarlandos amb edats compreses entre els 10 i els 80 anys. Els “actors” que participaran en el muntatge han romàs durant aquesta setmana en un taller de creació escènica conduït per la pròpia companyia, El Pont Flotant, en la qual s'aboquen i debaten diferents qüestions: Quin fill volia tenir el meu pare? Quin fill voldria tenir jo? Quin avi voldria que fos jo per al seu fill? Quin pare hauria volgut tenir el meu fill?
Aquesta obra, la segona d'aquest cicle que es va impulsar l'any passat amb gran èxit de públic, reflexiona sobre les relacions entre pares i fills, de la dificultat de comunicació entre generacions, sobre els dubtes a l'hora d'enfrontar-nos a la paternitat, i també aprofundeix en la responsabilitat dels avis i àvies avui dia. L'obra va estar nominada als Premis Max i ha estat considerat per la crítica com “una obra poètica i universal” amb “escenes de gran bellesa plàstica” que “traslladen emoció des de la més pura senzillesa i quotidianitat”. L'espectacle està nominat als Premis Max de les Arts Escèniques 2017 en les categories de Millor espectacle de teatre i Millor adreça d'escena. Les entrades es poden aconseguir per un preu de 7 euros al Mucbe.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.