Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

La Unió Musical de Vilafranca celebra Santa Cecília

7 Nous músics s'incorporen a la formació

La formació ret homenatge al director, Pau Monfort, pels seus 25 anys al capdavant de la formació

Els músics que porten 25 anys reben un homenatge

La Unió Musical de Vilafranca va celebrar la vesprada de dissabte el concert amb motiu de la festa de Santa Cecília. Va ser un emocionant acte en què es va retre homenatge a Pau Monfort, que porta 25 anys al capdavant de la Unió Musical. Així mateix també van rebre un homenatge dels músics Jesús Monfort, Diego García i Carlos Colom. Els tres porten 25 anys a la UMV. Així mateix en l'intermedi del concert es van lliurar els diplomes als nous músics que formen part de la Unió Musical, gràcies a l'aprenentatge cursat a l'Escola de Música. Es tracta de Manel Monfort, amb clarinet; Sergi Prades, percussió; Sergi Roig, clarinet; Bruno Querol, trombó; Pau Roda, trombó, Arturo Cruz, saxo i Maria Benages, percussió.

En el concert la UMV va interpretar Slava! de Leonard Bernstein, Tannhäuser de Richard Wagner, Nabucco de Giuseppe Verdi i la simfonia n.1 d'Els Senyor dels Anells de Johan de Meij.

A més cal destacar que els músics que han crescut amb Pau Monfort com a director han elaborat un relat sobre els anys viscuts i l'aprenentatge que han viscut al costat del director de la UMV.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.