Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Arriben a Benicarló les primeres obres d'art de l'exposició ‘Pulchra Magistri’

Aquesta setmana han començat a arribar a l'església Sant Bartomeu de Benicarló les primeres obres d'art que s'exposaran amb motiu de la mostra Pulchra Magistri. L'esplendor del Maestrat, de la Fundació La Llum de les Imatges.

La Fundació La Llum de les Imatges ha començat a Benicarló el muntatge de les primeres obres que integraran l'exposicióPulchra Magistri. L'esplendor del Maestrat. L'església de Sant Bartomeu, rehabilitada per a l'ocasió, està rebent part de les obres que s'exposaran. Les primeres en arribar han estat les procedents dels municipis del Baix i Alt Maestrat i els Ports, així com les obres restaurades per la Fundació La Llum de les Imatges al centre de conservació de Bétera.

A finals de la propera setmana començaran a arribar les obres procedents del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i del museu Frederic Marés, de Barcelona. I per últim arribaran les peces del Museu del Prado i del Museu Arqueològic Nacional de Madrid. Totes, relacionades amb les comarques del Maestrat i realitzades per destacats mestres de la història de l'art com Bernat Serra, Jacomart, Vicente Macip, Francisco Ribalta, Cristóbal Llorens, José Orient o Vicente López.

Els horaris de visita de l'exposició seran de dimarts a diumenge de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores. Tot i que encara no està confirmada la data d'inauguració, ja es poden formalitzar les reserves, tant a través del Mucbe, com a través de La Llum de les Imatges (reservas@laluzdelasimagenes.com).

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.