Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

‘Celebra el teu aniversari en valencià’

Benicarló reparteix més de 1.000 targetes d'aquesta campanya

En un any, Aviva Benicarló ha repartit més de 1.000 targetes d'invitació d'aniversari entre els xiquetes i xiquetes de la ciutat. La secció del web dedicada als aniversaris en valencià ha rebut més de 800 visites en set mesos.

Avui fa un any que Aviva Benicarló, l'Agència de Promoció del Valencià, va presentar la campanya «Celebra el teu aniversari en valencià», dedicada a fomentar l'ús del valencià en celebracions tan quotidianes com els aniversaris. A través d'aquesta campanya, s'han repartit més de 1.000 targetes d'invitació d'aniversari entre dels xiquets i xiquetes de Benicarló i se n'han donat també a les ludoteques del municipi.

La campanya es va complementar amb l'edició del CD Moltes felicitats, en el qual la Coral Kylix cantava la cançó d'aniversari en valencià. Aquesta cançó es pot descarregar gratuïtament des de "Celebra el teu aniversari en valencià" de la secció d'Aviva dins del web municipal: aviva.ajuntamentdebenicarlo.org.

A més, el passat mes de maig es va crear la secció web 'Celebra el teu aniversari en valencià', des d'on, a banda de la cançó d'aniversari en valencià, també es poden descarregar les invitacions d'aniversari per imprimir-les des de casa. Des de la seua inauguració, ara fa set mesos, la secció ha rebut més de 800 visites.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.