Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Picasso a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella

Picasso a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella


S’ha inaugurat la col·lecció Picasso: EL taller de La Califorinie (1955-1960) de la Fundació Bancaixa

També s’ha obert l’exposició Abismes, de l’autora morellana Paqui Fuster, a la Llotja

 

Morella ha inaugurat exposicions en totes les sales de l’ajuntament. D’aquesta manera, les Sales Gòtiques alberguen la col·lecció Picasso: El taller de La Californie (1955-1960) de la fundació Bancaixa, mentre que a la Llotja exposa l’autora morellana, Paqui Fuster, sota el títol Abismes. Aquestes es podran visitar durant tot el mes d’agost.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “aquesta exposició de Picasso és molt important i es podrà visitar a l’ajuntament durant el mes d’agost, quan Morella compta amb un major nombre de visitants”. L’edil ha comentat que “a més, també hi ha una mostra de l’art de la morellana Paqui Fuster, molt interessant”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “animar i convidar a morellanes, morellans i visitants a apropar-se a les Sales Gòtiques i la Llotja per a gaudir d’aquestes exposicions que tindrem a Morella durant un temps”.

La Col·lecció de la Fundació Bancaixa compta amb set col·leccions completes de les poques que existeixen al món i que són bàsiques en l’obra del pintor malagueny. Així, Morella compta amb una mostra d’aquestes obres. Així, aquesta fundació ha realitzat durant molts anys un treball d’adquisició i recuperació de l’obra gràfica de Picasso.

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.