Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

La pluja sonora de la Slap Drum Orquestra clausurarà la Nit en Vetla a Benicarló

El proper divendres 13 de juliol la Nit en vetla tornarà a ser la cita per a un dels espectacles més potents que poden contemplar-se en al llarg del territori valencià. Es tracta de la tercera edició del Slap Drum Orquestra, que tornarà a clausurar la Nit en Vetla.
 

Després de l'absència d'un any en la programació de la nit blanca benicarlanda, l'orquestra de bateries torna amb Santi Arisa i Pepe Sánchez com a bateries convidats, dos referents i grans mestres de la bateria que han acompanyat artistes com Lluís Llach o Julio Iglesias, entre altres.

L'espectacle musical aquesta any estarà conformat per més de 40 bateries, tres guitarres i un baix, els que seran els encarregats de posar el punt i final a una de les nits més especials del calendari cultural a Benicarló. El «Slap Drum Orquestra» tindrà lloc a partir de la 1:00 de la matinada a la plaça de la Constitució, per al que es prepararà un entramat espcial amb grans pantalles de projecció perquè el públic pugui veure tot l'espectacle sense problemes. El músic Dani Tejedor estarà a càrrec de la direcció de l'orquestra de bateries. és CEL, també el autoor de la composició, una peça inspirada en rock progressiu i hard rock, amb homenatges a grups com Yes, Queen i King Crimson, entre d'altres ..

L'edil de Cultura, Josep Barberà, ha destacat que aquesta nit la ciutat es converteix en un autèntic reguitzell de gent que acudeix ala ciutat per veure espectacles de grna claidad, una nit en què els comerços aprofiten per mantenir les seves portes obertes. Barberà ha apostat per nits culturals com aquesta per dinamitzar, també econòmicament, la ciutat.
 "El Slap Drum Orquestra torna amb força, amb una composició molt potent que suposa un pas més en l'intent de retornar a Benicarló els fills del poble que estan fent coses molt interessants fora del municipi".

Per la seua banda, Tejedor ha remarcat que "hem apostat per fer créixer l'espectacle, no tant en nombre de bateries sinó pel que fa a la proposta musical, per això hem afegit tres guitarristes i un baixista".

 Alguns dels músics participants seran:

Al Are, Alberto Cornelles, Victor Guzman Bel, Vicent Borràs, César Jiménez, Roger Calduch Sospedra, Joan Ortega, Manuel González, Jose Ramon Pitarch Calduch, Paula Pegueroles, Ivan Pesos, Jorge Albiol, Juan Antonio Albiol, Christian-mar Beltran Salvador, Dani Esbrí, Oscar Breto, Don Pepito Palotes, Víctor Cornelles, Mark Villarroya Arin, Charly Tomas, Hector Roca Labernia, Cristian Pepió Centelles, Willy Galiana, Hector Palomo, Eugenio Mejias Albujar, Zelu Pistacho, ALbert Escudero, Carlos Escudero, Jorge Miralles, Tupatupa Tutupa, Juan Bañales Pac, Nen Cuc, Alfonso Arnau Fabregat, Alex Avila Ayza, Leo Tejedor Beltran, Ignasi Palau Ayza, Rodrigo Iglesias Pascual i Cristian Masip.

La producción técnica corre a càrrec de Josep Lanau Franch.

 

 

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.