Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Cap de setmana musical a Alcossebre amb el Mercat del Disc els dies 23 i 24 de juny

Alcossebre acollirà la segona edició del Mercat del Disc els dies 23 i 24 de juny. La passada edició va obtenir una notable acollida i enguany canvia d'ubicació, apostant pel port esportiu d'Alcossebre

Com a principal activitat al voltant de la qual gira l'esdeveniment, destaca l'exposició i llocs de venda de discos de vinil, una activitat que compta nombrosos aficionats que busquen completar les seues col·leccions constantment o trobar alguna joia musical. També se celebraran tallers de manualitats amb CD’s i de construcció de tambors, dedicades sobretot al públic familiar. Pel que als concerts, el dissabte 23, a partir de les 19.30h, Steelicks oferiran covers de rock acústic i el diumenge 24, a la mateixa hora, concert homenatge a Sabina.

 La iniciativa, que correspon a les regidories de Turisme i Promoció Econòmica, "s'inscriu en els diferents actes per dinamitzar els caps de setmana previs i posteriorS a la temporada alta estiuenca i ofereix alternatives per al públic familiar, que és el que més ens visita durant aquestes dates", ha destacat l'edil Alejandra Roca.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.