Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Apoteosi amb The Bronson a les 14esJMEP

‘Funky robot’ molt divertit i descarat amb homenatge a Charles Bronson inclòs –caretes i bigotis – que van convertir en un autèntic festival el concert, molt participatiu i multicultural que omplia de gom a gom el màgic indret

L’apoteòsica litúrgia la del diumenge a la tarda a les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat corria a càrrec de The Bronson, grup saragossà amb un ‘funky robot’ de segell propi que va entusiasmar al nombrós públic que va assistir a la cerimònia quasi inaugural de les JMEP després de la suspensió per mala climatologia del diumenge anterior. L’indret fascinant aconsegueix edició rere edició reunir a persones de totes les nostres comarques va acollir lla presentació del treball d’aquesta banda Kinjite. 

Un funky molt divertit i descarat mb homenatge a Charles Bronson inclòs –caretes i bigotis – que van convertir en un autèntic festival el concert, molt participatiu i multicultural que omplia de gom a gom el màgic indret. Increïbles. Un tast del que s’espera per aqueta nova edició de les JMEP amb un lema contundent  i que no deixa espai per als dubtes: ‘Salva't amb les 14esJMEP’

La jornada va estar complementada per la música dels The Bló Youth dj’s.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.