Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Vilafamés acull el primer curs de pintura contemporània de paisatge

Vilafamés acull el primer curs de pintura contemporània de paisatge

Vilafamés acollirà el primer curs de pintura contemporània de paisatge entre els dies 19 i 24 del pròxim mes de juliol, una iniciativa dels artistes Carlos Asensio i Juama Gavara que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Museu Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni (MACVAC)

El programa inclou, no només sessions formatives sinó visites al Museu de Vilafamés, pràctiques al natural, conferències magistrals, recorreguts guiats per la localitat i taules rodones, que correran a càrrec de experts com Joan Feliu, Pepe Dalmau o Màriam Calduch, entre d'altres. Els responsables expliquen que “el curs vol ressaltar el valor d'un visió alternativa i oberta a allò que habitualment estem exposats a vore com a paisatge”, i expliquen que “així entendrem que el paisatge no només ens rodeja sinó que pot existir en entorns que a priori no es perceben”.

El regidor de Cultura, Longi Gil, afirma que "des de l'Ajuntament es vol promocionar aquest tipus de d'activitats culturals que donen a conéixer Vilafamés al món de l'art i així es puga estimular un turisme cultural de qualitat, per al qual tenim una bona oferta de recursos patrimonials".

 

Les classes del curs, que tindrà un aforament màxim de 40 persones, seran impartides per part d'artistes i experts com José Luis Ceña, Susana Ragel, Carlos Asensio i Juanma Gavara. Les persones interessades tenen fins el dia 13 de juliol per a reservar la seua plaça. Més informació a https://cursodepinturadevilafames.wordpress.com/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.