Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

Experiment Junquera: l’art mil·lenari del bonsai conflueix i es mimetitza a la capella del Mucbe

Unir confluències diverses com l’art del bonsai japonès , la música de Fernando Junquera i l’actuació com a cicerone d’Alex Espuny a la capella del Mucbe és un dels sortilegis siderals que poden sorgir de la suma d’arts i voluntats

 

alícia coscollano i masip

I, certament, l’experiment va sortir molt bé. Presentat sota el títol “Interacció el bonsai i la música”, concert de Fernando Jonquera”, durant la proposta es va crear l’atmosfera necessària per tal que tots respirarem , des de la música de Junquera, en un espai de sentiments atomitzats per els acords suaument allargats d’una guitarra que adquiriria qualitats místiques dins del recinte restaurat del museu. La música de Junquera es fusionava a la perfecció amb els bonsai que també assitien a l’acció musical com invitats.

Els petits arbres convertits en escultures de fusta romanen actualment a la capella del Mucbe com a mostra de final de curs de l’escola de bonsai de Xavier Redón.

La música de Junquera servia de nexe de unió i d’aperitiu a la posterior explicació i visita guiada per la mostra de bonsais, que es podrà visitar fins al dia 13 de maig.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.